Hoe een stel idiote oplichters (www.smits-elektronica.nl) in zeer korte tijd mijn bedrijf om zeep hebben geholpen. Ze hebben onze naam gestolen, door slechts één koppelstreepje tussen smits en elektronica te zetten, hierdoor lijkt het net alsof het onze website is:
www.smitselektronica.nl onze website is zonder koppelstreepje.

Mijn klanten die 'n grenzeloos vertrouwen in ons hadden, bestelden spullen bij die oplichters en betaalden vooruit, denkend dat wij het zijn, en ze kregen géén spullen geleverd en waren hun geld kwijt. En het gevolg is dat ze boos zijn op ons, en niets meer met ons te maken willen hebben.

En ik kreeg ook te horen: het was zo'n betrouwbaar bedrijf, maar waar ze nu toch mee bezig zijn, dat hadden we niet verwacht!

En wat ik nooit verwacht had is dat mij zoiets zou overkomen, met als gevolg dat wij in een klap onze goede naam kwijt zijn en ik mijn bedrijf wel kan sluiten en dat allemaal door 'n stel criminelen. Ik heb een poging gedaan om aangifte te doen bij de politie, maar dat lukte niet omdat het een civiele zaak is.

Tja, vandaag zijn wij het, en morgen 'n ander. Deze oplichterspraktijken moeten stoppen waar heel veel mensen de dupe van zijn! Dit soort tuig hoort niet in onze maatschappij thuis, en ik zal er ook echt alles aan doen om dit schorum-tuig achter de tralies te krijgen.

Bekijk ook de reviews van deze oplichters bij Trustpilot!
https://nl.trustpilot.com/review/www.smits-elektronica.nl
Ik heb ze zelf één ster gegeven bij Trustpilot omdat dat het minimum is, je kan geen nul sterren geven. Zelfs één ster verdienen ze niet, néé ze verdienen eerder 'n propje lood.

Ik wil een oproep doen aan mensen die mij willen helpen, ik denk dan aan b.v. politie mensen die gepensioneerd zijn of 'n privédetective die tijd over heeft, of 'n ander (idealistisch) persoon kortom alle hulp in welke vorm dan ook is welkom, om dit tuig achter de tralies te krijgen en om de wereld te verlossen van dit soort gewetenloze figuren, zodat we een betere wereld krijgen!

Mijn leven is verwoest door die klootzakken. En mijn zaak die ik met heel hard werken heb opgebouwd is niet meer te redden, maar ze mogen niet nog meer slachtoffers maken!

Wilt u helpen dan kunt contact opnemen met mij via:
e-mail:
WhatsApp: (alleen whatsappen niét bellen!)
of telefonisch: of

Leo Smits